Diab-Pont Magazin

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Legújabb cikkeink

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

telemedical-logo

A Telemedical egy új alapokon álló orvos-beteg portál.

Mi alapítók úgy tapasztaltuk, hogy a legtöbb páciens nem kap megfelelő tájékoztatást saját betegségével, kezelésével kapcsolatban. A tájékoztatásra vagy idő nincs, vagy a nyelvezete érthetetlen, vagy általános és nem személyre szóló. Nyitott kérdések maradnak és bizonytalanság.

Ön is akkor érzi biztonságban magát, ha megtalálja a megfelelő orvost, fel tudja neki tenni a jó kérdést, és személyre szabott választ kap. Sajnos már a megfelelő orvos kiválasztása sem könnyű, mert a legtöbb esetben szóbeszéd, ismerős, másik laikus ajánlása vezet el valakihez, ha pedig végre egy ellenőrizhetően színvonalas és emberi hozzáállásban is szimpatikusnak tűnő orvost talál, az biztosan az ország másik felén dolgozik.

Végül, amikor végre a megfelelő helyen, a megfelelő személy rendelőjében ül, akkor sincs elég idő valamennyi leletét alaposan tanulmányozni, és a megfontolt, személyre szabott választ megadni. Sokszor távozik a beteg úgy a rendelőből, hogy ígéretet kap, de választ nem. Ezután kezdődik minden elölről, az orvost nem lehet elérni telefonon, és ha igen, akkor nem volt még ideje átnézni a papírokat, leleteket.

Ugye ismerős? A Telemedical ebben segít.

Ha Ön csatlakozik a rendszerhez, akkor fel tudja tölteni valamennyi, betegségével kapcsolatos adatát. Igaz, hogy ez időigényes, de csak egyszer kell megtenni. Ezután a rendszerben levő Szakértők – ha ön feltesz egy kérdést – már betekintést kapnak a feltöltött adatokra, és így valóban Önnek válaszolnak, személyesen.

Megéri! Ráadásul nem kell találgatnia, hogy vajon milyen szakterületre tartozik, és melyik szakembernek tegye fel a kérdést, mert a Telemedical ebben is segít. Hogyan? Elég, ha regisztrál, elküldi a kérdését, mi hozzárendeljük a megfelelő szakértőket.

Egyszerre többet is? Igen, hiszen a valós életben is megbeszélik egymással a kérdéseket a különböző szakterületek orvosai. Ön időt, energiát takarít meg, mert a konzílium házhoz jön: egyszerre két-három, vagy négy, esetleg az ország eltérő pontjain dolgozó, de az egyes szakmákban jártas szakértő is utánanéz az Ön kérdésének, ráadásul a véleményüket Ön összehangoltan, egyszerre kapja meg.

Látogassa meg a www.telemedical.hu oldalt, nézzen körül, olvasson bele a Híreinkbe nézze meg Szakértőink adatlapját és aztán regisztráljon, mint beteg.

Kezdje el feltölteni dokumentumait, vagy ha ezt nehézkesnek találja, akkor küldjön el nekünk mindent postán: mi feltöltjük Ön helyett és visszajuttatjuk.

Ne feledje: időt, energiát takarít meg és cserében személyre szóló választ kap valós adatok alapján!

 

Telemedical
a konzílium házhoz jön


telemedical-logo

Telemedical E-Doktor Kft. - 1095 Budapest, Soroksári út 48.
Telefon: (+36 1) 788-3290 Fax: (+36 1) 788-9526 Mobil: (+36 30) 399-8520
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

cukorbetegwebaruhaz