Diab-Pont Magazin

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Legújabb cikkeink

1 1 1 1 1 (3 Értékelés)

A Tudomány Kiadó aktív szerepet vállal a cukorbetegek oktatásában és életminőségük javításában. Idén 22. éve jelenik meg a Diabetes, az Alapítvány a cukorbetegekért lapja, kiadja a Hypertonia című szív-érrendszeri betegségekkel foglalkozó lapot és a Konyhasarok receptgyűjteményt.

Diabetes

Idén 22. éve jelenik meg a Diabetes, az Alapítvány a cukorbetegekért lapja, a Tudomány Kiadó Kft. gondozásában. A Diabetest az alapítvány 1989-ben hívta életre fő céljaként a cukorbetegségben szenvedők tájékoztatására, elsőként jelent meg ilyen jellegű betegtájékoztató folyóiratként. Rovataink: az orvos válaszol, konyhasarok, olvasóink írták, képregény, közösségi hírek, keresztrejtvény.

Megjelenik évente 6 alkalommal.

Hypertonia és a kardiovaszkuláris rendszer

2008-ban új betegtájékoztató folyóiratot indítottunk útjára a magas vérnyomással élők ismereteinek bővítésére a Magyar Hypertonia Társaság és a Magyar Nephrologiai Társaság szakmai támogatásával. A lap hasznos tudnivalókat tartalmaz a betegségről, kezelésének módjáról, szövődményeiről és elkerülésük lehetőségeiről.

Megjelenik évente 4 alkalommal.

Rendelje meg együtt a Diabetes és a Hypertonia című betegtájékoztató kiadványokat! A két lap együttes éves postaköltsége csak 2690 Ft. Minden egyéni megrendelőnek az eddig megjelent példányok mellett a Konyhasarok receptgyűjtemény egy példányát is megkapja.

Konyhasarok receptgyűjtemény

A receptgyűjteményben nyolc kategóriában (levesek, zöldségételek, halételek, húsételek, köretek, egytálételek, saláták és öntetek, sütemények és desszertek) összesen 161 recept található, sok ínycsiklandó színes fényképpel, az ételek pontos energia- és szénhidráttartalmának feltüntetésével. A tápanyagtáblázatban mintegy 500 élelmiszer szénhidrát- és energiatartalma nyújt segítséget az egészséges étrend összeállításához. Terjedelme 64 színes A/5 oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval.

Bővebb felvilágosítás, megrendelés: Diabetes és Hypertonia megrendelése

betegoktatas03 betegoktatas04 betegoktatas05

cukorbetegwebaruhaz