Diab-Pont Magazin

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Legújabb cikkeink

Munka után szabadon - cukorbetegeknek is jár a kikapcsolódás

Az ajándékozás nagy öröm nemcsak annak, aki kapja, hanem annak is, aki adja főleg akkor, ha van ötletünk az ajándékot illetően, tudjuk, hogy hol beszerezhető és elegendő idő is rendelkezésünkre áll ehhez. A feladatot egy kicsit megnehezítheti, ha valaki olyat szeretnénk megajándékozni, aki cukorbetegséggel él együtt, ugyanis az ajándékok toplistáját minden éveben az alkoholos italok és az édességek vezetik, amelyek nem az elsődlegesen fogyasztható termékek a számukra. Számos olyan hasznos ajándék létezik azonban, amelyek segíthetnek abban, hogy a cukorbetegséggel együtt járó nehézségek könnyebben leküzdhetőek legyenek. Cikkünkben ezeket igyekeztünk összegyűjteni teljesség igénye nélkül.

A téli időszámítással vasárnap hajnalban kell az órákat hajnali 3-ról 2-re visszaállítani. Nyerünk tehát egy órát, de vajon nem jelent-e ez több problémát, mint előnyt?

Aki már egyszer síelt, az tudja, hogy egy életre szóló élménnyel lett gazdagabb, és valószínű, hogy ezt az élményt évről-évre igyekszik majd átélni, és ebben a cukorbetegség sem akadályozhatja meg. Milyen szempontok alapján készüljön egy cukorbeteg a sítúrára?

A cukorbetegséget sajnos nem lehet itthon hagyni és elutazni, hogy kipihenhessük a betegség okozta fáradalmakat, de egy kis odafigyeléssel és tervezéssel a nyári szabadság remekül sikerülhet a diabétesszel együtt is.

cukorbetegwebaruhaz